Rólunk

Megalakulástól napjainkig:

A KALOREX Tüzeléstechnikai Közös Vállalat több évtizedes múltra tekint vissza. 1969-ben Gépipari Szövetkezetek Egyesülete (GSZE) névvel kezdte meg a tüzeléstechnikai szolgáltatást, mint a GÉPSZÖV típusú gázkazánok szervize és a Németországban gyártott, hazai forgalmazású GOLLING márkanevű olaj- és gázégőcsalád márkaszervize.

Jelenlegi formájában 1979. január 1-től tevékenykedik. Hazai kazán- és égőgyártók alapították meg a Közös Vállalatot, márkaszervizükként. Az üzembe helyezést követően garanciális és garancián túli javítási, karbantartási munkákat végeztünk és végzünk ma is.

Az országos kirendeltség-hálózatunk kiépítésével párhuzamosan vettük fel a kapcsolatot a hazai és nemzetközi hőtermelő és hőhasznosító berendezéseket gyártók és forgalmazók magyarországi képviseleteivel és kötöttünk szerviz, illetve márkaszerviz-szerződéseket.

 

Vállalkozási forma:

A Közös Vállalat önálló jogi személyiséggel rendelkező gazdasági társaság, amelyet több tag társasági szerződés útján hoz létre. Legfőbb szerve az Igazgatótanács, mely megbízása alapján az ügyvezetési feladatokat az Igazgató látja el. Az alapítók a teljes alapító vagyonukkal felelnek a szolgáltatási tevékenységben vállalt kötelezettségeiért.

 

Tulajdonosi felépítés:

100 %-ban magyar tulajdon, tulajdonosai jogi személyiséggel rendelkező gazdasági társaságok és természetes személyek.

 

Minőségirányítási rendszerünk:

Iso 9001:2001 minősítés

A KALOREX Tüzeléstechnikai Közös Vállalat minőségirányítási rendszere kielégíti az ISO 9001:2000 és az MSZ EN ISO 9001:2001 követelményeit, és bejegyzést nyert a UNITED Registrar of Systems Ltd. (URS) által vezetett jóváhagyott minőségirányítási rendszerek lajstromában.

 

Bejegyzési jegyzék szerinti kiterjedés: